Количка

0 артикула
НачалоМарки

Марки

«1»
Датекс ООД

Датекс ООД

Фирма Датекс е създадена през 1990 от група научни работници от Института по Приложна Кибернетика при Българската Академия на науките.Началото бе поставено с първите шрифтове на кирилица във формат PostScript през 1990 г., с първия лазарен принтер с вградени шрифтове на кирилица през 1991 г., и с първата професионална програма за пълна поддръжка на кирилица в средата на MS Windows - Flex Type - през 1992 година. През 1996 г., Съветът за сигурност и Сътрудничество в Европа прие Flex Type 2.0 за стандарт в своите програмни продукти за комуникация, а през 1997 Microsoft закупи лиценз от Датекс за разпространение на програмата за сричкопренасяне и проверка на правопис - FlexWord. Днес, повече от 95% от компютрите в България и много от тези в Европа и САЩ, ползват кирилица с помощта на Flex Type или FlexWord. През 1993 година, във връзка с изпълнение на мащабна програма за земеразделяне в България, в Датекс беше създаден Отдел - Географски Информационни Системи.

 

Разработената ефективна технология за прецизна дигитализация на сканирани картни изображения позволи на отдела, в много кратки срокове, да завърши няколко големи проекта в страната и да започне съвместна работа с водещи фирми от този бранш в Германия и Франция. В периода 93 - 98 бяха създадени дигитални карти на най - големите градове в България и Германия, няколко провинции на Франция, поречието на реката Нил и цялата територия на Тайланд. С помощта на програмните екипи на фирмата бяха реализирани и няколко комплексни проекта за нуждите на основни държавни ведомства в България, на Кока - Кола - Гърция, Амоко - САЩ, Асоциацията на Търговските Банки в Берлин и др.

 

Дейността на фирмата в областта на търговските системи започна през 1994 г., в сътрудничество със Самсунг. Два от техните касови апарати бяха преработени от Датекс с цел разширяване на функционалните им възможности и работа в мрежа. През 1996 година Датекс създаде своя първи касов апарат - Datecs MP500 - а през следващата година модел с термопечатащо устройство - Datecs MP500T. Само за няколко години - и към 200 000 продадени апарата в 20 страни - Датекс стана най - разпространената марка за касови апарати с фискална памет в Централна и Източна Европа. Новата концепция за използване на РС като сървър за свързани в мрежа касови апарати беше допълнена и с адекватни програмни продукти. Те позволиха изграждането на комплексни мрежи от РС и касови апарати за супермаркети, ресторанти и хотели на несравнимо по - ниски от обичайните за бранша цени. През последните години към гамата собствени изделия на фирмата бяха добавени електронна везна с връзка към каса и принтер за етикети, POLE дисплей, фискален, "кухненски", етикетен и ESC / POS принтер, портативен касов апарат и артикулен сървър, както и много нови програмни продукти. През 2001 г. беше разработена и въведена Система за Тотално Управление на Качеството, отговаряща на стандарта ISO 9001:2000.

 

В края на 2001г. ДАТЕКС ООД покри изискванията на стандарта ISO 9001:2000 и премина успешна сертификация. Обхватът на Системата за Управление на Качеството включва всички дейности на Компанията, свързани с проектиране и производство на Касови Апарати, Електронни Везни, Принтери, ПОС Системи и Дигитализация на Географски Карти. Фирма Датекс е коректен партньор на няколкостотин свои представители в страната и (няколко десетки) в чужбина. http://www.datecs.bg/

http://www.datecs.bg/

продукти
Дейзи Технолоджи ООД

Дейзи Технолоджи ООД

Дейзи Технолоджи ООД е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

http://www.daisytech.com

продукти
Еликом Електроник ООД

Еликом Електроник ООД

ЕLICOM electronic e основана през 1993 година от група инженери с профил проектиране и производство на електронни устройства за измерване, управление и контрол. В периода до 1998 година фирмата разработва и реализира изделия в областта на телекомуникациите, като основен клиент е Българската Телекомуникационна Компания (БТК). Паралелно с изделията предназначени за системата на телекомуникациите, фирмата работи активно и в областта на фискалните устройства и системи. Създадени са касови апарати с фискална памет и фискални системи за управление на бензиностанции. През 1999г. е разработен Електронен таксиметров апарат с фискална памет, отличен със Златен медал на 55-тия Международен Пловдивски панаир, с който фирмата се утвърждава като водещ производител на таксиметрови апарати в България. През 2003г. са направени хардуерни и софтуерни модификации на таксиметровия апарат за пазарите в Румъния, Македония, Молдова и Кипър, където са реализирани повече от 15,000 броя. Дейността на ELICOM electronic в областта на електронните везни започва през 2000г, когато са разработени и сертифицирани първите търговските везни от серията EVL с максимален товар от 3кг до 30кг. Следва сертифициране и пускане на пазара на платформени електронни везни с максимален товар до 5,000кг и автомобилни везни до 80тона. Гамата от електронни везни се допълва от палетни, транспалетни, кранови и дозиращи везни. С влизането в сила на Европейската Директива 90/384/ЕИО през 2007г. всички произвеждани от фирмата търговски, платформени и автомобилни везни получават CE европейски метрологични сертификати даващи право на ЕLICOM electronic свободно да реализира своите продукти в рамките на целия Европейски съюз. Oсновни пазари за продуктите на ELICOM electronic са България, Румъния, Сърбия, Молдова и Гърция. През 2009г беше пусната на пазара Баркод етикетираща везна от серията ЕTS за работа в големи супермаркети и преработващи предприятия позволяваща свързване в мрежа и поддържане на голям брой артикули. Друго направление в дейността на фирмата е производството на Баркод Етикетни Принтери. За периода 2007-2009г са разработени и пуснати на пазара баркод принтери TP120, TP 220 и TP330L за изграждане на измерителни етикетиращи системи на база везни ЕVL и EEP. От 2001г целият процес на разработване, внедряване и производство е в съответствие и в условията на Система за управление на качеството ISO 9001:2000. От 2007г Мертологичния контрол и оценка съответствието на произвежданите и пускани на пазара електронни везни с неавтоматично действие се извършва съгласно „Осигуряване на качеството на производство”-ANNEX II.2 на Директива 90/384/ЕИО.

http://elicom-bg.com

продукти
Eлтрейд ООД

Eлтрейд ООД

ЕЛТРЕЙД е българска компания, която се е утвърдила като надежден производител на фискални касови апарати, мобилни принтери и терминали за българския и международен пазар. От своето създаване през 1995 г., ЕЛТРЕЙД постепенно разширява своя предмет на дейност и днес фирмата има професионално разработени софтуерни продукти за управление на търговски обекти и вериги. Благодарение на своя екип от висококвалифицирани инженери, ЕЛТРЕЙД предлага цялостни решения за управление на магазини, ресторанти, столове, увеселителни паркове, спортни центрове и места за обществени услуги. POS системите, които изгражда са с висококачествена техника, сред която продукти на нейните партньори – NCR, EPSON и Motorola. Софтуерът на ЕЛТРЕЙД е разработен да се интегрира от техническите специалисти по начин, който най-добре да отговори на нуждите на търговския обект. Продажбите на продуктите с марка ЕЛТРЕЙД на българския пазар се извършват с помощта на над 300 дистрибутори в цялата страна, които са и сервизни центрове.

http://www.eltrade.com

продукти
Dell

Dell

Посетете Dell, за да видите компютри и аксесоари за Вашия домашен, малък, среден или голям бизнес.

http://www.dell.com/

продукти
HP

HP

Официалния сайта на Hewlett-Packard - научете повече за HP принтери, лаптопи, компютри, дигитални камери, сървъри, хранилища за данни, мрежи, софтуер, решения за корпорации и други.

http://www.hp.com/

продукти
Acer

Acer

Acer е третия по големина производител на компютри в света (по продажби, след HP и Dell), и продуктовата му гама включва настолни и мобилни компютри (лаптопи), както и лични дигитални асистенти (PDA), сървъри и хранилища за данни, екрани, периферия.

http://www.acer.com/

продукти
Linksys

Linksys

Linksys, поделение на Cisco Systems, е глобален лидер в безжични и етернет мрежи за индивидуални клиенти и малки офиси.

http://www.linksys.com/

продукти
Alienware

Alienware

Alienware – изработени по поръчка високопроизводителни ноутбуци и настолни компютри за игри, за дома и за професионална употреба.

http://www.alienware.com/

продукти
NetGear

NetGear

Безжични рутери, безжични адаптери, умни стакиращи се суитчове, и други мрежови решения за дома, малкия бизнес и големи интернет доставчици.

http://www.netgear.com/

продукти
Lexmark

Lexmark

Lexmark е водещ разработчик, производител и доставчик на печатни решения, включително цветнолазерни, черно-бели лазерни, мастилено-струйни, матрични и мултифункционални принтери, и консумативи за офиса и дома.

http://www.lexmark.com/

продукти
Xerox

Xerox

Управление на документите от Xerox - цветни принтери, копирни машини, бизнес консултации, консумативи.

http://www.xerox.com/

продукти
Kaspersky

Kaspersky

Антивирусен софтуер за дома и бизнеса. Най-бързите антивирусни обновявания в света. Безплатно сканиране за вируси и демо версии.

http://www.kaspersky.com/

продукти
Microsoft

Microsoft

Главния сайт за продуктова информация, поддръжка и новини.

http://www.microsoft.com/

продукти
Samsung

Samsung

Представете си какво може Samsung да направи за вас! Ще откриете продуктова и допълнителна информация за телевизори, мобилни телефони, видео и аудио, компютри и свързани продукти, разнообразна домашна електроника, компоненти, и разбира се информация за Samsung.

http://www.samsung.com/

продукти
Toshiba

Toshiba

Продуктите на Toshiba за американския пазар, услуги и информация.

http://www.toshiba.com/

продукти
Nikon

Nikon

Посете сайта на централата на Nikon.

http://www.nikon.com/

продукти
Nintendo

Nintendo

Официалната уеб страница на Nintendo с кодове, превюта, състезания и интерактивност.

http://www.nintendo.com/

продукти
GRIGGIO

GRIGGIO

Дървообработващи машини Griggio

http://www.griggio.com/

продукти
Adidas

Adidas

Официалната уеб страница на Adidas.

http://www.adidas.com/

продукти
Canon

Canon

Canon е световен лидер в продукти за изображения и цифрови решения за дома и офиса.

http://www.canon.com/

продукти
Faber Castell

Faber Castell

Faber-Castell е една от най-големите производители в света на химикалки, моливи, други канцеларски материали (напр. пистолети, линеали, гумички за триене, линии) и арт продукти, както и на висок клас инструменти за писане и луксозни стоки от кожа.

http://www.faber-castell.com/

продукти
First Alert

First Alert

First Alert е най-известната и доверени марка на продукти за безопасност и сигурност на дома, които защитават най-важното за вас и вашето семейство. Ние сме водещ производител на дим аларми, детектори за въглероден оксид, продукти за гасене на пожари, сейфове, охранителни камери, охрана на огради, врати и прозорци, както и много други продукти за безопасност на дома.

http://www.firstalert.com/

продукти
Faitfull

Faitfull

Faithfull Майсторски инструменти за обработка на дърво.
продукти
Gillette

Gillette

Gillette, най-добрoто, което един мъж може да получи.

http://www.gillette.com/

продукти
Garmin

Garmin

Garmin - световен лидер в GPS навигацията.

http://www.garmin.com/

продукти
Husqvarna

Husqvarna

Husqvarna - Глобален лидер в мощни продукти за работа на открито.

http://www.husqvarna.com/

продукти
Lancome

Lancome

Lancome Париж е луксозна марка за красота.

http://www.lancome.com.sg/

продукти
Матраци ТЕД

Матраци ТЕД

Матраци ТЕД... Защото са удобни

http://ted.bg/

продукти
Neutrogena

Neutrogena

За свежа, здрава кожа се доверете на Neutrogena ®.

http://www.neutrogena.com/

продукти
Panasonic

Panasonic

Идеи, с които ще подобрите живота си и ще разширите хоризонтите си.

http://www.panasonic.com/

продукти
Rapesco

Rapesco

Rapesco има водеща роля в производството на телбодове и перфоратори. Преносимите каси на Rapesco са сред най-сигурните.

http://www.rapesco.com/

продукти
Versace

Versace

Versace е една от водещите световни международни модни марки и е символ на италианския стил в световен мащаб.

http://www.versace.com/

продукти
"АГНЕСА ЖЕЛЯЗКОВА"ЕООД

"АГНЕСА ЖЕЛЯЗКОВА"ЕООД

Производител на касови ролки
продукти
Apple
продукти
LG
продукти
NOKIA
продукти
HTC
продукти
ASUS
продукти
HAMA
продукти
Microinvest

Microinvest

Фирма Microinvest  е създадена през 1995 г. като наследник на първата българска софтуерна компания (ППП Микроинвест, 1984). За кратко време фирмата разработва няколко основни продукта, с които се утвърждава като лидер в областта на счетоводния  и търговски софтуер.

 

Софтуерните решения на Microinvest успешно автоматизират всички дейности, свързани със следенето и контрола на стоки, валути, операции и документи. Те са създадени, за да предложат модерно решение за оптимизация на бизнес дейността и повишаване ефективността на управленските процеси в съвременната фирма.

 

Счетоводните продукти Microinvest Делта Pro и Microinvest  ТРЗ и ЛС Pro са подходящи за работа в счетоводни къщи, одиторски кантори, финансови, застрахователни и консултантски компании, както и за всеки клиент, който се нуждае от счетоводна система и система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата.

 

Компанията е специализирана в изграждането и поддържането на цялостни POS системи, внедрявани в складове, магазини, супермаркети, ресторанти, бирарии, пицарии, кафета, барове, дискотеки, както и в обекти от развлекателния бизнес и в търговията с хранителни и нехранителни стоки. За да отговори на нуждите на своите клиенти, Microinvest разполага с висококвалифицирани програмисти, инженери, проектанти и сервизни специалисти, които проектират, разработват, изграждат и поддържат системи на високотехнологично ниво.

 

От 2005 година в портфолиото на компанията намират място и специализирани софтуерни системи за управление  на малки и средни предприятия (ERP Mago.NET), както и система за управление на взаимоотношенията с клиенти, партньори и доставчици (SugarCRM).


Microinvest във факти и цифри:

 • Носител на 4 златни медала от Международния панаир в Пловдив:
   1997 – Златен медал за най-добра интелектуална разработка
   2000 – Златен медал за разработка на продукт Microinvest Дъга
   2001 – Златен медал за разработката “Офис във Вашата длан”
   2009 – Златен медал за иновативен продукт Microinvest Cyber Cafe
 • Фирмени офиси в София, Варна, Бургас и Велико Търново;
 • Над 90 висококвалифицирани служители;
 • Широка дилърска мрежа от над 130 дистрибутори в 65 града в България;
 • Повече от 300 международни представители в над 18 страни;
 • Сертифициран Златен партньор на Microsoft от 2009 г.;
 • Certificate of Exellence of Microsoft за водещите програмисти;
 • Внедрена система за управление на качеството - ISO 9001:2008;
 • Член на редица водещи организации и сдружения (БСК, БАИТ, БАСКОМ, БРТПП, БАДФУ, АССП и др.);
 • Над 40 000 доволни клиенти.

 

 

 Microinvest по света:

 

продукти
Виртуална Зона

Виртуална Зона

Добавете стойност във Вашите ИТ решения
с Виртуална зона ООД

Кои сме ние?
Виртуална зона ООД е българска частна компания, създадена през 2000 г. в гр. София.
Kъм момента фирмата е извоювала позицията на един от най-големите и надеждни доставчици на българския ИТ пазар с основна дейност търговия, проектиране,
инсталация и поддръжка на информационни системи.

Стабилното, възходящо развитие на Виртуална зона до момента се дължи на гъвкавата политика на компанията,
която непрекъснато си поставя нови цели в динамично променящата се пазарна среда на ИТ индустрията у нас.
Нашият фокус в последните години все повече се ориентира към проектиране и предлагане на цялостни ИТ решения, които допълваме със
собствени разработки за посрещане на конкретните нужди на клиентите.

Виртуална зона ООД е oфициален вносител, дистрибутор и представител у нас на:
TP-Link - мрежово оборудване и мобилни телефони Neffos
MICROLAB – мултимедийни системи и аксесоари
DEEPCOOL – охлаждащи решения
DELUX - шасита и захранващи блокове
CHIEFTEC - шасита, захранващи блокове
Zalman - шасита, захранващи блокове и периферия (мишки, клавиатури и слушалки)
Mikrotik - мрежово оборудване
Ubiquiti - мрежово оборудване
Освен това, ние инвестирахме в нашия фирмен сайт www.virtualnazona.com, за да го превърнем в своеобразен портал
за огромната част ИТ компоненти и системи, предлагани у нас.

Предимствата да сте наши партньори
Ние ще Ви помогнем да създадете Вашата информационна система и
изчислителна среда съобразно Вашите конкретни изисквания, предмет на дейност и перспективи за развитие. 
Ще подберем правилните компоненти, системи и периферия, и ще проектираме оптималната информационна инфраструктура на Вашия отдел или фирма.
Ще инсталираме необходимите за Вашата дейност приложения, за да сте сигурни, че Вашата ИТ система функционира на 100%.
И ще добавим още стойност – наши специални разработки за сигурността на Вашите ИТ решения.

Сигурност във фирмата и отдела
Информационните системи са все по-интегрирани. 
Освен работните места с компютри и периферия, те обхващат камери, датчици, информационни екрани, системи за видеонаблюдение. 
Всеки от компонентите на Вашата система може да бъде атакуван и да се превърне в точка за пробив или «Троянски кон» за разбиване на защитата,
за достъп до важна информация или просто за причиняване на срив до степен на тотален отказ.
Ние предлагаме специализирани решения, които реагират адекватно на външните атаки и предовратяват
нежелателните последствия за дейността на Вашата фирма или поделения.

Сигурност във всеки Умен дом
Съвременният дом е пълен с интелигентни устройства – умни хладилници, прахосмукачки, бойлери, 
перални машини, звукови системи. Умни могат да бъдат и контактите, към които ги свързвате, както и крушките, които осветяват апартамента,
вилата или къщата. И всички те са свързани в обща мрежа и към интернет, за да имате отдалечен достъп до тях.
Така тяхното ползване е много по-удобно! Но… тяхната свързаност е и сериозен рисков фактор – всяко умно устройство може да
бъде използано за пробив във вашата информационна система, за нежелано «шпиониране» или причиняване на DDoS атака за нейния срив.
Виртуална зона предлага специализирано решение – собствена разработка, за защита на Вашия дом и/или
домовете на Вашите сътрудници, с което ще повишите сигурността и на Вашата фирмена ИТ система.

Сигурността на вашия бъдещ ИТ проект
Предварителните консултации с нашитеспециалисти преди да вземете решение за Вашата бъдеща информационна система, ще осветлят проблемните места и ще позволят да изградим нейната адекватна защита,
която ще се развива заедно с развитието на Вашата информационна среда.

Сервизно обслужване
Качественото и навременно сервизно обслужване е залог за стабилни и дългосрочни партньорства.
Ние предлагаме гаранционно и извън-гаранционно, както и абонаментно обслужване, и поддръжка на Вашите информационни системи от
всякакъв характер. Поддържаме безусловно нашите собствени гаранционни условия и тези на производителите, чиито продукти внедряваме и предлагаме на нашите клиенти.
Можете спокойно да се доверите на специалистите от нашия сервизен отдел, който има сериозен дял в добрите позиции и успешното развитие на Виртуална зона ООД.


Как да ни намерите:
Виртуална зона ООД
София, ж.к Люлин 10 бл. 145. п.к. 1335.
Телефони за връзка: (+359 2) 925 99 30,
(+359 2) 975 72 15, (+359 2) 975 72 16
Сервиз : (+359 2) 925 99 31
GPS координати: 
Latitude: 42.71290656562906 
Longitude: 23.27291339635849
Email: office@virtualnazona.com
www.virtualnazona.com

продукти
Asus
продукти