Валута
BGN
  • BGN
  • USD
  • EUR
Език
Начало Условия

Условия

Условия за ползване

 

 

Лични данни

Всякаква лична информация, която Вие доброволно ни предоставяте, чрез попълване на електонна форма, подаване на поръчки, електронна поща, ще бъде използвана от „АГНЕСА ЖЕЛЯЗКОВА”  ЕООД в съответствие с правилата на ползване и условията на Закона за защита на личните данни.  „АГНЕСА ЖЕЛЯЗКОВА”  ЕООД ще събира, обработва и съхранява единствено и само информацията, нужна за бързо и акуратно изпълнение на поръчките Ви, ако не сте съгласни със събирането на ваши лични данни, моля не ги предоставайте.

 

 

Собствеността над съдържанието на уебсайта: всички изображения, дизайн, софтуерни програми, текст,снимков материал, база данни, графики и други информации или елементи, са със защитени авторски права. Използването на съдържанието на сайта, без писменото разрешение на „АГНЕСА ЖЕЛЯЗКОВА”  ЕООД е изрично забранено.

 

С цел яснота в последващия текст електронния магазин на „АГНЕСА ЖЕЛЯЗКОВА”  ЕООД ще бъде наричан МАГАЗИН, а посетителите му – ПОТРЕБИТЕЛ.

 

Регистрация

За да направите заявка за покупка от МАГАЗИНА трябва да се регистрирате в системата с което се съгласявате с условията за ползване на услугите на МАГАЗИНА. След регистрацията можете да изберете стоката, която желаете и да я закупите.

Моля, пазете потребителското си име и парола.

 

Заявка за покупка

Вашите поръчки се приемат само по електронен път чрез електронния магазин.
Системата ще Ви информира, че поръчката Ви е приета. Още при финализирането на Вашата поръчка, ще можете да видите всички продукти, които купувате, размера на сумата, която ще платите, адресът на доставка. Същата информация ще получите и на даденият от Вас е-майл адрес. Ако забележите някаква неточност в попълнените от Вас данни, моля уведомете ни незабавно.

Всички побликувани цени са с начислен ДДСи МАГАЗИНА си запазва правото да ги променя без предизвестие, като за актуална цена на поръчаните от ПОТРЕБИТЕЛЯ стоки се приема цената в момента на финализиране на заявката за покупка.

Всички поръчки, които подавате към МАГАЗИНА се приемат 24 в денонощието.

 

Доставка

Доставката на поръчаната от МАГАЗИНА стока става с куриер избран от и за сметка на МАГАЗИНА. Доставката е в срок 1-3 дни от потвърждаването на заявката от МАГАЗИНА, като в срока на доставка не се броят официални почивни дни.

 

Плащане

Стоките закупени от МАГАЗИНА се заплащат при получаването им от куриера (НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ) или предварително с банков превод осъществен през модула за начин на плащане в магазина.

  

Най-продавани